Vásárlói visszajelzések

Olvassa el mit gondolnak ügyfeleink a WPSnet Internationalról is a WPS CMS megoldásról, majd böngésszen tevékenységi kör és országok szerint rendezett referencialistánkban.

www.vikingclub.hu

Jan Mosether, a Viking Club  - magyarországi skandináv üzleti kör - norvég származású alapítója és az összejövetelek főszervezője, elégedetten nyilatkozott a WPS  használatáról:

"Weboldalunk szerkesztésére használt WPS program rendkívül megkönnyítette a honlap frissítését, anélkül, hogy különösebb számítástechnikai vagy programozási ismereteket követelne a felhasználótól. Segítségével a honlapra egyszerűen feltölthetünk friss híreket, információkat, képeket, érdekességeket; látogatóink pedig egyszerűen feliratkozhatnak hírlevelünkre, melyben rendszeres tájékoztatást kapnak rendezvényeinkről. Stratégiai szponzorunk, a Netngine Kft. munkatársaival való együttműködés egyértelműen pozitív tapasztalatokat jelent számunkra."

www.global-denmark.dk

"Tanfolyamokat szervezünk nemzetközi kommunikációs és fordítási területeken, ezért nagyon fontos számunkra, hogy olyan weboldalunk legyen, amely informatikus szakember bevonása nélkül is naprakészen tartható. Egy rövid bemutató után mi magunk is karban tudjuk tartani oldalainkat.

Az általunk kiválasztott garfikai tervbe olyan könnyedén tudunk képeket és szövegeket beilleszteni, mintha egy Word szövegszerkesztőt használnánk. Ezért is örülünk, hogy a WPS rendszert választottuk. hiszen egy olyan weboldal áll a rendelkezésünkre általa, amely könnyen frissíthető és rugalmasan alkalmazkodik igényeinkhez" - mondja Lene Damkjær, a GlobalDenmark a/s Sales and Marketing igazgatója at