Viszonteladói ajánlat

Szeretne a WPS CMS rendszer viszonteladója lenni, amely számos előnyt jelentene az ön számára és remek anyagi előrelépést?

A következő területekről keresünk viszonteladókat:

Web, reklám, markerting és kommunikációs ügynökségek, webdesign, internetes és extranetes tervezők, tanácsadó cégek és kapcsolódó területek.

Amennyiben az ön cége egy kreatív ügynökség, úgy szintén tudna web tervezést biztosítani ügyfelei számára:

A WPS® CMS segítségével kreatív módon tudna bármilyen grafikai vagy webes formatervet hozzáadni ügyfele internetes megjelenéséhez a tervezés fázisában például Photoshopban.

Ön hozzáadja a grafikai és egyéb kreatív ötleteit az egyik meglévő WPS® sablonunkhoz, amely megfelelne ügyfele igényeinek és arculatának és továbbítja hozzánk a fájlokat, mi pedig megvalósítjuk azokat. Ezek után könnyedén szerkesztheti az oldal tartalmát, új menüket, szöveget, képeket, Flash animációkat, kapcsolódási pontokat, reklámcsíkokat, híreket, kérdőíveket vehet fel a WPS® CMS segítségével.

Amennyiben érdekli önt a lehetőség, hogy WPS® viszonteladó vagy forgalmazó legyen, kérjük vegye fel a kapcsolatotmagyarországi vagy a központi irodánkkal vagy lépjen kapcsolatba helyi forgalmazónkkal az ön országában.