WPS – Web Publishing System®

Teljes szabadság internetes elképzeléseinek megvalósításához!

A WPS - Web Publishing System - egy weboldal, egy tartalomkezelő rendszerrel (CMS) amellyel egyszerűen és hatékonyan menedzselheti online kommunikációját.

A WPS CMS-sel bárki könnyedén, egy általános szövegszerkesztési ismerettel kezelheti a megjelenített tartalmat és a weboldal vagy portál további lehetőségeit. Nincs szükség HTML vagy más programozói ismeretekre.

Köszönhetően egyedi és igen felhasználóbarát lehetőségeknek, a cég bármelyik alkalmazottjára rábízhatja a menük, cikkek, hírek és egyéb tartalmi elemek karbantartását, és a portál teljes kezelését egy rövid bemutatás után.

A WPS-sel lehetőség nyílik a online szerkesztési munkák megosztására a cég alkalmazottjai között, és bárhonnan lehetőség van a rendszer használatára - az irodából, otthonról, vagy akár utazás közben is. Mindössze egy internet kapcsolatra van szükség.

A WPS egy gyors és hatékony módszer a modern marketingben és kommunikációban szükséges dinamikus és professzionális weblap üzemeltetésére.

Ügyfeleink maximális kielégítése érdekében rendszerünket rugalmasra és könnyen testreszabhatóra terveztük, így bármely cég vagy intézmény egyedi igényeihez hozzáigazítható.