WPS CMS modulok

Plug'n'Play WPS modulok - egyszerű és flexibilis

Ezek a modulok minden WPS Basic megoldás részét képezik.

Lejjebb az oldalon megtalálható az opcionálisan megvásárolható modulok listája.

WPS Menüútvonal

Megjeleníti az aktuális cikk helyét a weboldal menüjében és lehetővé teszi a visszafelé navigálást.

Keresés

Lehetővé teszi a látogatók számára a kulcsszavak, és kifejezések keresését a teljes weboldalon.

Statisztikák

Elérhetőséget nyújt az oldal statisztikájához, amely információt ad az oldal látogatóiról és viselkedésükről.

Nyomtatás

Lehetővé teszi a látogatóknak az oldal tartalmának kinyomtatását anélkül, hogy a teljes designt kinyomtnák.

FTP Könyvtár

Lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy fel- és letöltsenek különböző kép- és dokumentumfájlokat.

Küldje el egy ismerősének!

Lehetővé teszi a látogatóknak, hogy egy adott cikk linkjét elküldjék ismerőseiknek e-mailben.

Tartalmi archívum

Lehetővé teszi a cikkek korábbi változatainak megőrzését, azok egyszerű áttekintését és szükség esetén a régebbi változatok visszaállítását.

  

Opcionális modulok

Ezek a modulok opcionálisan választhatók a kívánt WPS megoldáshoz, így igényeinek megfelelően állíthatja össze a weblapjához a CMS rendszert.

Fényújság

Lehetővé teszi egy szöveg fényújságként történő megjelenítését a weblapon. Nem csak szöveg, de kép is lehet része a fényújságnak, valamint mindkettő hivatkozhat belső, vagy külső oldalakra.

 

 

 

 

 

Hírlevél

Lehetővé teszi a látogatónak, hogy hírlevelek fogadására iratkozzon fel. A hírlevelek akár képekkel, formázott HTML formában is szerkeszthetőek, és előre meghatározott időpontban automatikusan kerülnek kiküldésre.

  

Hírlevél kategóriák - bővítmény

A bővített hírlevél modul segítségével a látogatók több különböző hírlevél kategória közül is választhatnak.

Reklámcsíkok

Lehetőség van reklámcsíkok elhelyezésére az oldalakon, felhívva ezzel a látogatók figyelmét bizonyos termékekre, szolgáltatásokra, vagy lehetnek egyszerűen az oldal dinamikus grafikai részei.

Vendégkönyv

Lehetővé teszi az oldal látogatói számára, hogy véleményüket megosszák a többi látogatóval. Ezek közvetlenül vagy ellenőrzés után megjelenhetnek az oldalon.

Nyelvi változatok

...lehetővé teszi, hogy az oldal több nyelven is megjelenjen. A látogató egy legördülőmenü segítségével, egy kis zászló szimbólummal vagy egyéb grafikus elemmel választhatja ki a számára megfelelő nyelvi változatot.

Online katalógus

...lehetővé teszi termékek on-line bemutatását katalógus szerűen képpel és leírással. A bemutatott termékek a látogatók egyszerűen böngészhetik. Tetszőleges számú kategória és termék vihető fel.

Online fizetési bővítmény

...lehetővé teszi a webboltban bemutatott termékek megvásárlását elektronikus úton történő fizetéssel. A szolgáltatás igénybevételéhez a fizetési rendszereket kezelő partnerünkkel is szerződést kell kötnie.

 

Mi a WorldPay for VISA, MasterCard, American Express, Diners Club és néhány más lehetőséget javasoljuk, de tetszőleges egyedi igényekhez is hozzáigazítjuk a WPS online fizetési modulját. A fizetési átjárókat biztosító szervezettel az Ön megegyezése közvetlen lesz, a WPS International nem vesz részt annak számlázásban.

Webbolt - tartalmazza az Online katalógust

...lehetővé teszi termékek on-line bemutatását katalógus szerűen képpel és leírással. A megrendelések leadhatóak e-mailen és online fizetési rendszeren keresztül.

A Webbolt szerves része a WPS rendszernek, így a termékek nem csak a bolt felületén böngészhetőek, de tetszőleges más cikkből, fényújságból vagy akár reklámcsíkról is linkelhetőek.
Beállítható, hogy egyes termékek a kosár segítségével, míg mások anélkül, 1-2 kattintással lehessenek megvásárolhatóak. Ezzel a lehetőséggel egy reklámcsíkról vagy egy cikkből a látogató közvetlenül a fizetési folyamatba léphet.

Menütérkép

...dinamikusan megjeleníti a a teljes szerkezetét és tartalmát az oldalnak

Több vásárlási számlarendszer

Néhány boltnak a különböző termékeket vagy egy termékek bizonyos csoportját külön számlázással kell kezelni, ez megoldható ezzel a bővítménnyel.

Szavazások

...lehetővé teszi kérdés feltevését a látogatóknak, akik válaszolhatnak, vagy szavazhatnak. Az eredmény közvetlenül megjeleníthető az oldal tartalmában

Adományozási bővítmény

…..lehetővé teszi, hogy bizonyos termékeknél csak egy minimális árat határozzon meg és a vásárlók e fölött egy tetszőleges összeget fizessenek. Így lehetőség nyílik adományok kezelésére.

Közvélemény-kutatás - bővítmény

...lehetővé teszi közvélemény-kutatás létrehozását több kérdés összekapcsolásával, többválasztós feleletadással. Az eredmény közvetlenül beilleszthető az oldal tartalmába

Eseménynaptár

...lehetővé teszi a látogatók tájékoztatását különböző eseményekről.

Fórum

...a látogatók számára vitafórum lehetőségét biztosítja. Ellenőrizhető, hogy ki hozhat létre új témákat és ki kérdezhet/válaszolhat.

Csak tagoknak / Extranet

...lehetővé teszi, hogy bizonyos tartalmú oldalakhoz csak korlátozott felhasználói csoportok férjenek hozzá, biztosítva ezzel minden egyes csoporttal a célzott kommunikációt.

 

Elektronikus űrlapok

...lehetővé teszi tetszőleges kérdésekből összeállított űrlapok létrehozását, amelyeket a látogatók kitölthetnek. Az eredményeket Ön e-mailben vagy a WPS adminisztrációs felületén tanulmányozhatja.

PDF kereső

Lehetővé teszi, hogy a weblap látogatói a weblapon megtalálható PDF fájlok tartalmában is keressenek a beépített keresővel.

Kiegészítő Szolgáltatások

Adminisztrálási licencek

Több weboldal adminisztrátori és szerkesztői hozzáférést biztosít, akik a weboldal meghatározott részeit bárhonnan karbantarthatják. Mindössze egy jelszóra és egy internet kapcsolatra lesz szükség.

WPS felhasználói oktatás

Oktatásunkon bemutatjuk a WPS adminisztrációs rendszerének és a különböző modulok használatát.